VIDEO: SVJEDOČANSTVA DJECE SA KRIŽNOG PUTA KOJU SU PARTIZANI TRGALI MAJKAMA IZ NARUČJA, UBIJALI RODITELJE A DJECU ZLOSTAVLJALI ( Djeca s Petrička)

    Donosimo vam isječak iz veoma potresnog dokumentarnog filma “Djeca s Petrička”, i na kraju link do kompletnog filma. Ovaj dokumentarni film govori o sudbinama djece koju su partizani zajedno sa roditeljima zatočili  u logoru Teharje u Celju. Bila su to djeca koju su partizani istrgnuli iz naručja majki sa Križnog puta. U lipnju mjesecu 1945. godine., djeca su odvojena od roditelja i odvedena u dječji kamp Petriček, njihove majke i očevi su mučki ubijeni bez suda, a pokopani su većinom u Teharju te drugim za sada  nepoznatim lokacijama. 

Klikni ”sviđa mi se” podrži komunistickizlocini.net 

Partizani pokušavaju djeci otkinuti stari identitet i prisiliti ih da njeguju novi komunistički partijski identitet. Djeca su izgubila svoje roditelje i svoje djetinjstvo, nanešene su im stravične rane koje još nisu zaliječene niti će kada biti. U filmu su intervjuirana sva preživjela djeca u već poznim godinama no iz njihovih iskaza se jako dobro vidi da su rane još svježe i nakon toliko godina još nisu sahranili svoje roditelje a to im je i posljednja želja u životu!

Pogledajte kompletan film:

Oglasi

7 comments

 1. Još strašnije je što su ćinili Hrvatskim majkama su u Teharju oduzeli djecu i pobili a neke spalili u krematoriju ili krećanama a osamsto majki je odvedeno u Mariju Reku i streljano. Hrvatska šuti a mi objavljujemo no u Hrvatskoj nema muškaraca koji bi od ovoga napravili ovakav film Hrvatska inteligencija se nebi štela mešati a nas još uvijek ima živih koji smo bili žrtve križnog puta. Vjerovatno je sve pripremljeno samo se ćeka da poumiremo pa da naša imena i naš život se objavi pod nekim drugim imenima. Ovo sam više puta objavljivao a i u svijim knjigama.

  Liked by 1 person

 2. ovo je grozno sta se desavalo od takozvanih oslobodilaca posle 2.svjetskog rata.Od naseg cace sam puno saznala sta se desavalo na kriznom putu i posle.I nas caca je sa 15 god.ostao bez roditelja,muceni su i zivi baceni u bezdan jamu u Liki i sa krecom poliveni
  .

  Sviđa mi se

 3. Spodobe Šrafncigerica, brat Zoki, Pupovac, Stazić,Josipović, Mesić i malo smrdljivo govance Bojan Glavašević, pa munjeni brocanin Arsenije i ostala komunističko udbaška žgadija i bagra, uključivši Zokija, trebali bi ne samo pogledati ovaj film, nego ga naučiti napamet

  Sviđa mi se

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s