STRAVIČNA OTKRIĆA – ISKAPANJA U GOSPIĆU OTKRILA MASOVNE GROBNICE PARTIZANSKIH ŽRTAVA – NOŽ, VJEŠALA I MALJ !

Probna iskapanja na dvjema masovnim grobnicama na području Gospića odmah su se, nažalost, pokazala kao mjesta gdje su nakon II. svjetskog rata jugoslavenski komunisti likvidirali i krišom sahranjivali mahom civilne žrtve hrvatske nacionalnosti.

Klikni ”sviđa mi se” podrži komunistickizlocini.net

2-9-630x420_slika-1

Odmah po početku probnih iskapanja, koje provodi Ministarstvo hrvatskih branitelja, pokazala su opravdanost tvrdnji kako se jedna masovna grobnica nalazi nedaleko od Parka prirode Velebit. Drugo probno iskapanje izvršeno je između groblja Svete Marije Magdalene i nogometnog igrališta.

6-8-630x420

Već nakon nekoliko minuta na svijetlo dana izašao je jedan grozni dokaz komunističke torture: gotovo sasvim zdrobljena ljudska lupanja.

stravicna-otkrica-probna-iskapanja-u-gospicu-otkrila-masovne-grobnice-partizanskih-zrtava-noz-vjesala-i-malj_article

Svjedoci su godinama iza onoga rata tvrdili kako su egzekutori voljeli vršiti likvidacije u tišini: vješanjem, klanjem i razbijanjem lubanja žrtava pomoću malja! Ova iskapanja su samo potvrdila svjedočanstva svjedoka s područja Gospića. Pronađene su hrpe kostiju, žrtava jugoslavenskog komunističkog režima. Naravno ni za ove žrtve nitko nikada nije odgovarao niti su simboli i veličanja jugoslavenskog komunističkog režima zabranjeni!

Uredništvo/komunistickizlocini.net

One comment

  1. Bože sačuvaj, sada ne znamo gdje koraknuti a da nogom ne stanemo na ljudske kosture, ubijene samo zato što su bili Hrvati..!! Neka netko pokaže samo jednu takvu masovnu grobnicu u Srbiji. Njihovi četnici su se u posljednji dan prebacili u partizane i primali mirovine do smrti…Od kojeg novca? Pa zna se od novca hrvatskog turizma koji je sav ” legao” u ” Narodnu banku” u Beogradu..

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s