U ŠUMI LANCOVO KOD BLEDA PARTIZANI USMRTILI ZIDARSKIM ČEKIĆIMA I NOŽEVIMA OKO 800 HRVATA (Stravičan leš ubijenog djeteta obješenog na jednoj grani stabla)

Lancovo – Bled – Slovenija   

16141846

    Dakle, u šumi Lancovo kod Bleda partizani su u lipnju 1945. u jednoj noći poubijali oko 800 Hrvata. Ali pucnjevi se nisu čuli. Jer jadnike su najprije svukli do gola a onda su ih poput goveda i druge stoke ubijali zidarskim čekićima i noževima.

Klikni ”sviđa mi se” podrži komunistickizlocini.net

Prema pričanju toga poštenog Slovenca, pokolj je izvršen u noći između 22 i 24 sata, uz jezive krikove, a ujutro je mjesto zločina bilo u velikim lokvama krvi. Najstrašnije što je vidio bio je leš ubijenog djeteta obješen na jednoj grani na drvetu. “To ni zvijer ne radi, to ni danas ne mogu zaboraviti”, s grčem na ustima i suzama u očima ispričao je ustrašeni očevidac novinaru Andriji Jarku na dnevniku TV-Nove!

U Sloveniji su pronađene još dvije masovne grobnice Hrvata. U šumi Lancovo kod Bleda partizani su u lipnju 45., u jednoj noći poubijali oko osamstotina Hrvata muškaraca, žena i djece! U dnevniku TV-Nove 2007. godine. 18.listopada bila je emitirana izjava slovenskog građanina X.Y., tada 78-godišnjaka, koji se iz straha od Udbe još uvijek bojao stati pred tv-kamere! Razlog? Taj čovjek je – OČEVIDAC POKOLJA! Naime, uz dotadašnjih preko 800 masovnih grobišta u Sloveniji su bile pronađene još dvije masovne grobnice Hrvata pa se time broj posmrtnih ostataka partizanskih zločina popeo iznad dosad ‘registriranih’, stravičnih 250.000 tisuća.

Od slovenskih stručnjaka za povijest, kakav je Jože Dežman i dr., procjenjuje se da je ukupan broj grobnica/stratišta u Sloveniji preko 800 (osam stotina) pa se matematičkom aproksimacijom lako može doći do približnog broja likvidiranih ‘ratnih zarobljenika’ – najvećim dijelom Hrvata; taj broj bi bio najmanje 250.000. Impozantno (i) jezivo!

Uredništvo/komunistickizlocini.net

4 comments

  1. Narod RH počiniteljima i saučesnicima je prisiljen isplačivati i uplačivati za beneficije i nagrade,za uvečene partizanske mirovine. Prisiljeni smo,da bi ste sami imali manje i vi i ja i moja i vaša djeca..
    Po zapovjednoj i osobnoj odgovornosti još se nije sudilo niti jednom partizanu ni komunisti,zato zaista nam je potrebna LUSTRACIJA !

    Liked by 2 people

Komentiraj