OPISUJE UBOJSTVA ŽENA I DJECE BIČEM S ČELIČNIM PRIVJESCIMA (Svjedočenje britanskog poručnika o pokoljima u Sloveniji, potresno plače i nakon 60 godina od pokolja)

Britanski poručnik Colin Gunner opisuje ubojstva žena, djece i zarobljenika bičem s čeličnim privjescima tzv. kozačkim nagajkama. Titovi partizani su ih bičevima stalno držali u pokretu, kada bi ih udarili bičem raskolili bi im glave, odmah bi izdahnuli. Svjedočenje o pokoljima koje su Partizani činili nad Hrvatima na Križnom putu. Britanci potresno plaču i nakon 60 godina kad se sjete tih stravičnih scena partizansko-komunističkog brutalnog zločina ravnog genocidu.

Doniraj za rad povijesno obrazovne web stranice komunistički zločin

Ukoliko želite pomoći rad povijesno obrazovne web stranice Komunistički zločini to možete uraditi ovdje na opciji doniraj. Hvala

10,00 EUR

Uredništvo/komunistickizlocini.net

10 comments

  1. Nikada nije kasno shvatiti da nije dobar čin tako masakrirati ljude, ne zbog velike klaonice ljudskih sudbina, već zato da se probudi ili razvije ili izgradi svijest da taj čin nije ljudski, nije human i da se tako nitko ne smije ponašati. Jednostavno ovakav čin treba osuditi! Na žalost ovo danas mnogi pasji skotovi, odgajani u duhu totalitarnog komunističkog bočljševičkog staljinističko-titoističkog tipa, nisu u stanju shvatiti i osuditi. Oni i dan danas cijepaju nacionalno biće maljevima, noževima, jezikom svojim poganim kakvim ga je taj isti sustav u njih ili njima usadio i proizveo. No pasaran! Ustaške zmije? ………

    Sviđa mi se

    • U Mostecu Kraj Dobove. ..pancer graba. Moj stric Njemacki duznosnik Egon Sommer strijeljan. U grabi ima 6 hiljada sto Njemaca sto Hrvata zena I male djece na pretek. I NIKOME NISTA. IDITE K VRAGU

      Sviđa mi se

  2. Prosto mi je za nepoverovati da ljudi nisu mogli izbeći ovakva zverstva koja su naručeno podmetnuta i ’90-ih godina raspadom klanice zvane “bratstvo i jedinstvo”.
    Kad se malo bolje promisli, tačno su organizovani partizani(?) hteli da operu svoje žrtve iz II sv.rata statistikom žrtava iz ne tako dalekog rata ’90-ih godina.

    Na ovaj sam YT-kanal slučajno naišao, vredi zaviriti:
    https://www.youtube.com/channel/UCxqqdTABFlFZeN0Ih0tbawg/videos

    Sviđa mi se

    • Sada je kasno plakati. Trebalo je tada reagirati pravično. Ubijati razoružane vojnike, bez pravog suđenja, i to je zločin.Među ubijenim, sigurno je bilo mnogo onih , koji su prisilno poslani u rat. Početkom 1945 god. racije su lovili mlađe ljude, čak iz crkve, ako su bili na misi, i slali ih na front. Mog strica su na taj način iz crkve odveli i završio bi na stratištu, da nije uspio pobjeći, iz zgrade DOGANA iz Imotskog.

      Sviđa mi se

Komentiraj